امروز امروز : شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / Saturday, May 18, 2024 آخرین بروز رسانی آخرین بروز رسانی: ۸ بهمن ۱۳۹۳ [اخبار امروز: 0]
درباره ما تبلیغات در سایت ارتباط با ما فراخوان همکاری خروجی RSS

تبلیغات اینترنتی رایگان در استان مرکزی و اراک

بخش ویژه پایگاه های اینترنتی *** همه تبلیغات

تخفیف ویژه تبلیغات در پربازدیدترین سایت استان مرکزی

شرایط و تعرفه تبلیغات *** مشاهده آگهی ها و نیازمندیها

برای آنها که حرفه ای اخبار را دنبال می کنند

راهنمای استفاده از خبرخوان *** نسخه سریع مرکزی دیلی



مسئولیت تامین نان سالم در استان مرکزی با کیست؟

کد مطلب: 50898 | تاریخ ارسال: 26 دسامبر 2012 | چاپ صفحه

باتوجه به شرایط اقلیمی استان مرکزی و خشکسالی های سال های اخیر تولید گندم مرغوب در استان با مشکلات فراوانی روبرو بوده است که در جای خود باید بحث شود اما در این شرایط استان های هم جوار همچون تهران، قم و البرز گندم وارداتی را آرد می کنند و به نانوایان برای پخت نان می دهند و مردم هم از نان مصرفی رضایت دارند…

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از وقایع استان، باتوجه به شرایط اقلیمی استان مرکزی و خشکسالی های سال های اخیر تولید گندم مرغوب در استان با مشکلات فراوانی روبرو بوده است که در جای خود باید بحث شود اما در این شرایط استان های هم جوار همچون تهران، قم و البرز گندم وارداتی را آرد می کنند و به نانوایان برای پخت نان می دهند و مردم هم از نان مصرفی رضایت دارند اما آرد استفاده شده در نانوایی های استان مرکزی متاسفانه غیربهداشتی بوده و به علت رطوبت بالا و بوی بد و نامطلوب آن کرم می زند و موجب شده که دستان خبازان زحمتکش را آلوده نموده و باعث تاول زدن، التهاب و زخم شدن دستان این عزیزان شود و از سویی دیگر نارضایتی مردم را از نان مصرفی ناسالم به همراه داشته باشد.
اما اتحادیه خبازان در این مورد نظر دیگری دارد و معتقد است که سودجویی برخی در این راه خلل ایجاد کرده است و در بخش تولید آرد تخلف می شود و اداره غله و واحد بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت و مرکز بهداشت با همه دست اندرکاران را در این رابطه با ارائه مستنداتی محکوم به کم کاری می کند که چرا به جای نظارت بیشتر نانوای بیچاره را محکوم می کنید و به تخلفات کارخانه های آرد رسیدگی نمی نمایید و سیستم فاسد حمل و نقل گندم و آرد را ساماندهی نمی کنید که دلال بازی پیش بیاید و بازار سیاه و آزاد راه بیافتد.
کدام مدیر می تواند در شرایط تحریم به خود اجازه دهد که از فروش آرد به دامداری ها جلوگیری نکند و آیا این گونه می توان از اقتصاد مقاومتی حرف زد آن هم وقتی به این راحتی بسترسازی می شود که آرد با قیمت نامتعارف 500/28 تومان به نانوا فروخته شود. چرا به شکایت نانوایان رسیدگی نشده و نمی شود در حالی که نزدیک به دو ماه است نمونه آردهای کرم زده و آلوده را تحویل داده اند و در آخر چرا باید مردم استان مرکزی از نان سالم و مرغوب محروم باشند.

ارسال نظر برای این مطلب مسدود شده است.