افزایش ظرفیت تولید مرغ در استان مركزی
کد مطلب: 39972 | تاریخ ارسال: 27 مارس 2012 |![چاپ صفحه چاپ صفحه](http://old.markazidaily.ir/wp-content/plugins/wp-print/images/printer_famfamfam.gif)
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان مركزی گفت: ظرفیت تولید مرغ گوشتی و تخم گذار در این استان افزایش می یابد.
به گزارش مرکزی دیلی ، ‘علی ابراهیمی’ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به پتانسیل های موجود و تقاضای بالای بهره برداران این حوزه، ظرفیت تولید مرغ گوشتی یك میلیون و 200 هزار قطعه و تخم گذار 400 هزار قطعه افزایش می یابد.
وی اظهار كرد: افزایش جمعیت، تقاضای بالای مصرف كنندگان، توجه به تولید داخلی، رسیدن به خودكفایی و حمایت از تولیدكنندگان گوشت مرغ و تخم مرغ در سطح استان مركزی از نكات مهم در افزایش ظرفیت تولید این محصول مهم خوراكی است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان مركزی بیان كرد:این استان دارای بیش از 61 واحد مرغداری تخم گذار با ظرفیت دو میلیون 500 هزار قطعه و 561 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 9 میلیون قطعه در هر دوره است.
ابراهیمی اضافه كرد: میزان تولید سالانه تخم مرغ دراین استان بیش از 25 هزار تن و گوشت مرغ بیش از 45 هزار تن است.
وی تاكید كرد: میزان تولید گوشت مرغ این استان روزانه 140 تن و مصرف آن بین 50 تا 70 تن می باشد كه با توجه به ایام نوروز و تعطیلات این مقدار افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان مركزی خاطر نشان كرد: این استان با دارا بودن كمتر از دو درصد از جمعیت و مساحت كشور بیش از سه درصد گوشت مرغ و تخم مرغ كشور را تولید می كند.
ابراهیمی اضافه كرد: با برنامه ریزی های انجام شده برای ایام نوروز هیچ گونه كمبودی در بازار وجود نداشته و گوشت و تخم مرغ به میزان كافی وجود دارد.