امروز امروز : شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ / Saturday, Jun 29, 2024 آخرین بروز رسانی آخرین بروز رسانی: ۸ بهمن ۱۳۹۳ [اخبار امروز: 0]
درباره ما تبلیغات در سایت ارتباط با ما فراخوان همکاری خروجی RSS

تبلیغات اینترنتی رایگان در استان مرکزی و اراک

بخش ویژه پایگاه های اینترنتی *** همه تبلیغات

تخفیف ویژه تبلیغات در پربازدیدترین سایت استان مرکزی

شرایط و تعرفه تبلیغات *** مشاهده آگهی ها و نیازمندیها

برای آنها که حرفه ای اخبار را دنبال می کنند

راهنمای استفاده از خبرخوان *** نسخه سریع مرکزی دیلی



افزایش ظرفیت تولید مرغ در استان مركزی

کد مطلب: 39972 | تاریخ ارسال: 27 مارس 2012 | چاپ صفحه

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان مركزی گفت: ظرفیت تولید مرغ گوشتی و تخم گذار در این استان افزایش می یابد.

به گزارش مرکزی دیلی ، ‘علی ابراهیمی’ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به پتانسیل های موجود و تقاضای بالای بهره برداران این حوزه، ظرفیت تولید مرغ گوشتی یك میلیون و 200 هزار قطعه و تخم گذار 400 هزار قطعه افزایش می یابد.

وی اظهار كرد: افزایش جمعیت، تقاضای بالای مصرف كنندگان، توجه به تولید داخلی، رسیدن به خودكفایی و حمایت از تولیدكنندگان گوشت مرغ و تخم مرغ در سطح استان مركزی از نكات مهم در افزایش ظرفیت تولید این محصول مهم خوراكی است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان مركزی بیان كرد:این استان دارای بیش از 61 واحد مرغداری تخم گذار با ظرفیت دو میلیون 500 هزار قطعه و 561 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 9 میلیون قطعه در هر دوره است.

ابراهیمی اضافه كرد: میزان تولید سالانه تخم مرغ دراین استان بیش از 25 هزار تن و گوشت مرغ بیش از 45 هزار تن است.

وی تاكید كرد: میزان تولید گوشت مرغ این استان روزانه 140 تن و مصرف آن بین 50 تا 70 تن می باشد كه با توجه به ایام نوروز و تعطیلات این مقدار افزایش یافته است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی استان مركزی خاطر نشان كرد: این استان با دارا بودن كمتر از دو درصد از جمعیت و مساحت كشور بیش از سه درصد گوشت مرغ و تخم مرغ كشور را تولید می كند.

ابراهیمی اضافه كرد: با برنامه ریزی های انجام شده برای ایام نوروز هیچ گونه كمبودی در بازار وجود نداشته و گوشت و تخم مرغ به میزان كافی وجود دارد.

ارسال نظر برای این مطلب مسدود شده است.